Datum/Tijd vr 15/10 2021 20:00


NIEUWE DATUM  (ipv januari 2020)

Hou je van muziek ?

Kom dan zeker meegenieten van 3 vrienden (vlnr. Swa, Marek, Anthony)   met een passie voor harmonieuze samenzang, vooral met nummers uit de countryrock, blues en folk vanaf de jaren ’60 en later :
Crosby, Stills, Nash & Young – Eagles – Tom Paxton – James Taylor …om er maar enkele te noemen

Inkom : €. 12,- wegens de corona-maatregels, enkel via reservering op ticketsmanmanman@gmail.com of 0497/631419

Mark : startte in 1976 met de folkgroep TROL op Sfinks, stond op de affiche met Rum & De Snaar en zingt nog steeds bij moderne koren als Tosangana en Schoon Volk
Anthony : sinds 1970 een vaste waarde bij de folkgroep PENDULUM en zingt bij covergroepen als Pils en Pocket
Swa : zette in 1976 de eerste podiumstapjes met folkgroep THREEPENCE, waarna de muziekmicrobe nooit meer losliet
Drie vrienden, met verschillende muzikale achtergronden, wilden allang samen “iets” doen, tot ze in 2014 als verrassing tijdens een verjaardagfuif voor ’t eerst samen op het podium stappen.

Enkele jaren later – als ze alle drie “op rust” zijn – gaan ze voluit met hun passie voor harmonieuze samenzang en gitaarbegeleiding.
Een aarzelende start tijdens een straatfeest eind 2018 wordt gevolgd door een 13-tal optredens in 2019, op de meest uiteenlopende locaties, waaronder eindelijk ook het eigen Boechoutse Theater Vooruit.
Het repertoire put zich uit de muziek van 1960 tot veel later.Met nadruk op close harmony met sobere gitaarbegeleiding, zingen ze de gekende en minder bekende pareltjes van Crosby-Stills-Nash&Young, Eagles, Kansas, Tom Paxton, James Taylor …