Datum/Tijd vr 12/04 2019 20:15


UITVERKOCHT !
De titel “Salut La Copine” verraadt het al : een eerbetoon aan het meisje en de vrouw in al haar facetten maar dan wel à la Française !

Lien Van de Kelder,  Jan De Smet en Wouter Berlaen delen al het podium voor Gedeelde Smart. Op de vraag van Lien om het nu ook eens “op zijn Frans “ te doen werd meteen uitbundig gereageerd door haar beide compagnons : Het chanson èn het Franstalige lied in al zijn facetten door een onuitgegeven trio. En analoog met het Smartliederen-programma verlaten ze de overbekende paden en gaan ze op schattenjacht naar  parels uit de wereldwijde (soms verrassende)  Franstalige liedcultuur. En bovenal ce sont des copains d’abord !

We zijn allemaal fan van l’Eté Indien, maar er is nog zoveel meer onder de Franse zon.

Lien Van de Kelder studeerde een jaar in Montpellier waar ze de Franse cultuur gretig opsnoof en zich meteen ook de de Franse r eigen maakte.  Die zal ze binnenkort ook terug over het scherm laten rollen voor VTM waar ze één van de boegbeelden wordt de komende jaren. Jan De Smet verpulvert de Larousse Musicale en Wouter Berlaen bespeelt meer instrumenten dan u kan vasthouden.

Met Lien Van de Kelder, zang – Jan De Smet & Wouter Berlaen, zang & een rits instrumenten.  Wouter Berlaen wordt soms vervangen door een andere muzikant.

Bestel

Dit evenement is volgeboekt.