Datum/Tijd vr 11/03 2022 20:15CULTUURCIRCUIT:   groot of klein abonnement ,  of losse tickets

Dit optreden zat ook in het cultuurcircuit van vorig seizoen:  hiervoor had u indertijd een mail gekregen:  hou hiermee rekening bij de betaling.  Indien onduidelijk: info@kaleidos.be.  Wij helpen u met plezier verder.

Heb jij er ooit van gedroomd mentalist te worden? Om te weten wat de ander denkt en je hersenen optimaal te benutten?! Wij kunnen je daarbij helpen.

Heb je soms het gevoel dat je meer kan met je hersenen? Dat je psychologische en fysieke grenzen verleggen kan, als je maar de kans krijgt? Cerebro helpt je bij die persoonlijke ontwikkeling in een spannende en interactieve voorstelling.

Je zal je limieten leren kennen: het is een uitdaging, een spel, een gesprek, maar ook een waarschuwing…

Wat als jij zelf de mentalist wordt? Wat als je meer kan dan je ooit hebt durven dromen?

Wat als je de ervaring toelaat?

Cerebro is een internationale voorstelling naar het idee van Matthieu Villatelle in de regie van mentalist Kurt Demey. In Vlaanderen betreedt Kurt Demey zelf het podium om u de ogen te openen.

Waarop bouwen wij onze overtuigingen? Waarom schenken wij de ander vertrouwen? Wat als we dat nu eens allemaal onderuit halen in deze unieke belevenis?

Met hulp van de Vlaamse Overheid

Coproducties: la Villette, l’ECAM Kremlin-Bicêtre
Partners: l’Espace Périphérique, l’Hectare Vendôme, le Silo, la Ferme du Buisson, Animakt, Boussy Saint-Antoine, Theater op de Markt
Concept / scenografie : Matthieu Villatelle
Regie / medeschrijver / spel in Vlaanderen : Kurt Demey
Muziek : Chkrrr

Bestel

Er kunnen voor dit evenement geen reserveringen meer worden gedaan.