Datum/Tijd vr 06/05 2022 20:00


Complex but Unique wordt een donkere plaat met een autobiografische knipoog, veel elektronica en ronkende gitaren. Laat je meeslepen in de fascinerende wereld van complexe, unieke muziek vol aantrekking en afstoting, dansbaar en passioneel.

Tickets 12 euro
Reservatie:contact@monsson.be
www.monsson.be

Met:

Stefan Van Puymbroeck
allround muzikant, componist, pianist, zanger, groeide op met pop en rock, kreeg een klassieke opleiding en vond na heel wat omzwervingen de weg naar de rock, zijn eerste liefde, terug. Nu is het tijd om voluit zijn schouders te zetten onder Monsson, zijn soloproject.

Tim Wuyts
Tim studeerde af aan PXL Music als gitarist. Hij speelt als frontman in Filthy Vince (alternative rock) en Float (folk, blues, jazz), en is lead guitarist bij Colour (hard/prog rock). Doorheen de jaren speelde Tim verschillende muziekgenres zoals funk, traditionele Ierse folk en doom metal In The Rabbit Hole te Lier is hij recording en mixing engineer en neemt hij naast zijn andere bands ook andere projecten op waar hij in gelooft.

Wim Geysen
Wim Geysen is auteur, acteur, theatermaker en singer-songwriter. Hij is bestuurder van Wim Geysen Producties BV. De voorbije jaren was hij – naast het op de planken brengen van zijn solo-projecten – als bezieler/zanger/muzikant betrokken bij diverse muziekprojecten. Bij Monsson gaat hij de uitdaging aan om de akoestische gitaar in te wisselen voor de elektrische. Rocken doet Wim sowieso altijd al – ook zonder instrument. Dat de (hernieuwde) samenwerking met Stefan vonken gaat geven staat nu reeds vast!

Witse Geysen
Witse zit al van jongs af aan achter het drumstel. Hij kreeg zijn eerste lessen aangeleerd van zijn nonkel op 8-jarige leeftijd en schreef zich vervolgens in op de muziekacademie van Brasschaat waar hij de hele opleiding aflegde. Hij is al vaak actief geweest in voornamelijk freelance projecten die meestal werden geleid door zijn vader, Wim Geysen. Witse is een rasechte Rock&Roller die houdt van live optredens, groovy songs en vooral van heel veel ambiance!

Nele Van Mechelen
Nele Van Mechelen kreeg de zangmicrobe op achtjarige leeftijd te pakken bij kinderkoor Amabile. De passie voor zingen werd steeds groter. Zo volgden: musicalstages bij Muzix, jeugdkoor Aldente, musical Armandus De Zoveelste, zangwedstrijd Kleuren Van BelgiĆ«, een concert met Lady Linn en een groot pop-up koor in de Singel, musical Magdalena, de live-shows van Belgium’s Got Talent met jongerenkoor Youforia, het zevende jaar musical aan de Kunsthumaniora in Brussel en het Lemmensinstituut.